Robsoft på Facebook

Invigning av mitt nya bygge, I dag fräste jag inpassningen på en CG 3000. Fräsen är en konverterad Julasvarv som jag konverterat själv. 4axlig givetvis så jag bara behöver vända stocken 180 grader för att fräsa underbeslaget. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tikka T3 CTR Vänster inpassad i en bifrost stock. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Fan vad jag hatar postnord..... Nu har dom lagt ner företagscenter i Herrljunga så nu är jag tvungen att åka 8mil tor till Falköping för att hämta värde post. I förra veckan fick jag en avi på ett paket, när jag skulle hämta ut detta hittade utlämningsställe inte det för att paketet var till en person i Karlskrona. En annan incident var ett annat paket som skulle levereras, fick ingen avi att jag skulle kontakta potnord för utkörning fastän det stog att det skickats på hemsidan, kom av en slump på att jag skulle ha ett paket 2 veckor senare. Försökte ringa postnord och det var 300 i kö, efter 1timma var det nere på 200 och då lade jag på. Ringde några dagar senare precis när dom öppnat och då kom jag fram i rimlig tid. Paket har även försvunnit samt ett inköpstillstånd, hade en kund som hörde av sig efter 2 månader och inte fått någon licens. Bilden är ett annat bevis på att dom kan lägga ner postnord. 8 avier på samma paket, dessutom låg dom i postlådan samma dag.🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 ... See MoreSee Less

View on Facebook

I dag har jag fräst ur en KKC och en GRS till ett par Remington med löstagbart magasin. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 years ago

Robsoft Jakt, Vapen och Skytte

Robsoft Jakt, Vapen och Skytte ... See MoreSee Less

View on Facebook

Bakluckeloppis på astrosweden.. ... See MoreSee Less

View on Facebook

En Browning Maral har fått sig en kolvkamshöjare. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Svenska mästaren behövde ett par nya pipor... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ännu en kolvkamshöjning gjord. ... See MoreSee Less

View on Facebook

I morgon smäller det!
Test av ljuddämpare..
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag blev det en picatinnyskena till en CG 2000 som Astrosweden beställt. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hmm. Undra om han hade någon tur. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Bössor värda över en halv miljon står det på bordet! 😁 ... See MoreSee Less

View on Facebook

I går blev jag nekad att bli återförsäljare för Normark så jag bestände mig för att börja kontakta deras leverantörer för att få deras syn på saken...

Hej Robert
När du ringde mig under min semester så trodde jag att du var en sedan tidigare kund hos oss. Som det är nu så tar vi inte upp några nya återförsäljare så vi får tyvärr tack nej till din order.

Med Vänlig Hälsning
Xxxxxx Xxxxxxxxx
Normark Scandinavia AB

Skrev detta som svar!

Hej Xxxxxx,
Tack för ditt svar.
Tyvärr var det ju inte riktigt svaret som jag ville ha så jag har börjat kontakta några leverantörer till er för att få deras syn på saken.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Husqvarna modell 17 bortskänkes eller till högstbjudande, har inte kollat på den så mycket men verkar fungera och är hel. ej glapp. Pengarna som kommer in från ett eventuellt bud skänker jag till cancerfonden. ... See MoreSee Less

View on Facebook